Tel: +4 0256487772
Categorie

 • Noutati Promo

  21'230.79 LEI Inclusiv TVA

  La comanda  Comanda:

  Adauga in cos

  Grupa : centrale termice
  Subgrupa : bosch
  Cod : 7738100742
  UM : buc
  Observatii : gaz

  Calitate si eleganta - caracteristici fara egal ale noului model Bosch Condens 9000i WM

  Tehnologia avansata dezvoltata de compania Bosch a permis crearea unei centrale unice definita prin rafinament si eleganta. Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM se remarca printr-un design modern si o interfata prietenoasa cu utilizatorul, fiind una dintre cele mai apreciate centrale la momentul actual. Aspectul exterior confera o imagine placuta si permite integrarea centralei in orice tip de locuinta. Panoul frontal de inalta tehnologie din sticla Premium, inglobeaza caracteristici functionale pentru un control facil si rapid al centralei termice.

  Moderna, atractiva, eficienta si economica, centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM prezinta o serie de caracteristici ce satisfac cerintele si necesitatile utilizatorului. Cu o putere de 30 kW pentru incalzire si 30 kW preparare apa calda menajera, centrala Bosch Condens 9000i WM ramane o centrala eficienta din punct de vedere energetic, incadrandu-se in clasa de eficienta A dupa noile standarde europene. Raportul mare de modulare si posibilitatea integrarii unei surse suplimentare de caldura, transforma centrala Bosch Condens 9000i WM nu doar intr-o centrala atractiva, dar si intr-una performanta si fiabila. 

  Bosch ofera oportunitatea beneficiarilor de a alege capacitatea boilerului incorporat in functie de propriile necesitati, punand la dispozitia acestora trei alternative de boilere cu stratificare de 100 litri, 150 litri si 210 litri solar. 

  Design-ul ofera o nota distinctiva centralei cu condensare Bosch Condens 9000i WM 
  Integrarea unui echipament termic in locuinta proprie constituie o provocare, intrucat alegerea cromaticii, a dimensiunilor si a amplasamentului este dificila. Existenta unor standarde in conceperea echipamentelor termice si a unor tipare respectate de producatori, amplifica procesul de gasire a unei centrale potrivite stilului locuintei si dorintelor utilizatorului. In acest context, Bosch a reusit sa sparga "barierele estetice" si sa dea nastere unor echipamente atragatoare, precum centrala cu condensare Bosch Condens 9000i WM. 

  Centrala Bosch Condens 9000i WM reprezinta o transpunere a modului in care compania Bosch este focalizata pe gasirea unor solutii potrivite cu nevoile clientilor sai. Cu un design unic si un panou de control din sticla de inalta tehnologie, de culoare alba, centrala Bosch Condens 9000i WM este un echipament frumos, facil de amplasat in orice locuinta, care atrage privirile si celor mai pretentiosi critici.

  Aplicatia ProControl - o mana de ajutor in plus 
  Aplicatia ProControl marca Bosch: control simplu si confortabil de pe tableta sau telefon. Functiile esentiale ale centralei termice Bosch Condens 9000i WM pot fi activate cu ajutorul panoului de control intuitiv. Este extrem de usor de utilizat, iar greselile sunt aproape imposibil de realizat. Insa, aceasta nu este singura modalitate prin care se poate comanda echipamentului termic sa indeplineasca o serie de functii si actiuni. 
  Prin aplicatia ProControl se poate schimba/modifica modul de operare al centralei, temperatura camerei si perioadele de incalzire, direct de pe mobil sau tableta. O simpla atingere a ecranului telefonului mobil sau a tabletei este tot ceea ce ai nevoie pentru a activa functia dorita.

  Cine nu isi doreste o instalare rapida a centralei termice? 
  Centrala termica cu condensare Bosch Condens 9000i WM se instaleaza extrem de simplu si rapid, datorita planificarii interne a componentelor. Doar cativa pasi simpli si centrala este pusa in functiune. Atat instalatorul, cat si utilizatorul va fi uimit de timpul si modul in care montarea si punerea in functiune se realizeaza. Instalatorii salveaza acum 30% din timpul de instalare specific modelelor anterioare, iar proprietarul economiseste timp pretios. 

  Nu contine tubulatura de evacuare care se alege in functie de conditiile de montaj si pot fi diferite variante.

  Specificatii

  Comentarii la acest produs
  Nu sunt comentarii la acest produsFii primul care face un comentariu
  Pentru relatii suplimentare
  NU ezitati sa ne contactati:
       Tel: +4 0256487771
             0256406119
      Fax:+4 0256406121

       -Vanzari scule:
  armanca@camardu.ro 
        Tel: 0735552344
       -Service scule:
     service@camardu.ro
  Tel: 0256487771 int.201
   -Vanzari termotehnica:
       cassy@camardu.ro
         Tel: 0723213054
   -Service termotehnica:
    servicett@camardu.ro
         Tel: 0256487771  Datele personale colectate în formularul de inscriere vor fi folosite pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat acest formular de creare cont..

  Daca doriti stergerea contului dvs trimiteti aceasta cerere la 
  dpo@camardu.ro