Tel: +4 0256487772
Categorie

 • Noutati Promo

  20'763.12 LEI Inclusiv TVA

  La comanda  Comanda:

  Adauga in cos

  Grupa : centrale termice
  Subgrupa : buderus
  Cod : 7738100737
  UM : buc
  Observatii : gaz

  informații despre dispozitiv
  Noile sisteme de încălzire de la Buderus stabilesc noi standarde. Ei sunt gata pentru integrarea ambelor tehnologii existente, cum ar fi energiile regenerabile și inovațiile viitoare.
  Centrul de încălzire compact Logamax plus GB192iT nu numai că arată bine, dar, de asemenea, convinge prin viața sa interioară: de la operația intuitivă, auto-explicativ prin intermediul ecranului touch screen de pe interfața de Internet prin intermediul la eficiență energetică foarte ridicată. Grație producției de modulare și a componentelor în mod semnificativ de economisire a energiei, sistemul de încălzire compact, cu gaz consumă foarte puțină energie. Pentru aceasta este extins la două circuite de încălzire cu ușor de instalat componente ale sistemului de încălzire.
  Unitatea este de asemenea disponibil ca condensare solară centrală termică compactă Logamax plus GB192iT 210SR cu gaz - o încălzire compactă, cu încălzire solară apă caldă menajeră și confort foarte ridicat de apă caldă menajeră.
  Noul centru compact de încălzire Logamax plus GB192iT este oferit cu o putere de 15 sau 25 kW, combinate cu variante diferite de stocare: stocare Stratificarea pentru un confort foarte ridicat de apă caldă menajeră, zone spiralate de depozitare tubulatură cu duritate mare a apei și un straturi bivalent încărcați de memorie pentru conectarea unui sistem solar pentru prepararea apei calde menajere.
  Fără instalare majoră a Logamax plus GB192iT poate fi prelungită, în orice moment la sistemul hibrid GBH192iT ulterior. Grație pregătirii integrate de componente prefabricate din alte surse de energie pot fi integrate optim în sistem - cum ar fi un sistem solar pentru încălzire și apă caldă sau o sobă cu schimbător de căldură apă caldă. Acest lucru face economie de energie ușoară.
  Noul design este robust și extensibil. Tehnologia din interior este structurată în module. Acest lucru facilitează modernizarea și integrarea energiilor regenerabile. ALU plus tehnologia schimbătorului de căldură reduce depunerile de murdărie și de reziduuri de combustie. Acest lucru simplifică curățarea și întreținerea.
  Auto-explicative și informații inteligibile în text simplu - astfel încât ecranul tactil este proiectat. Setările de bază exterior face controlul încălzitorului cu ușurință. Funcții îmbunătățite ale Logamatic RC300 sunt ușor accesibile într-un sertar și să ofere setări de funcții avansate și funcții de servicii complete. Logamatic RC300 poate fi, de asemenea, montate ca o unitate de control sistem în camera de zi.

  Nu contine tubulatura de evacuare care se alege in functie de conditiile de montaj si pot fi diferite variante.

  Specificatii

  Comentarii la acest produs
  Nu sunt comentarii la acest produsFii primul care face un comentariu
  Pentru relatii suplimentare
  NU ezitati sa ne contactati:
       Tel: +4 0256487771
             0256406119
      Fax:+4 0256406121

       -Vanzari scule:
  armanca@camardu.ro 
        Tel: 0735552344
       -Service scule:
     service@camardu.ro
  Tel: 0256487771 int.201
   -Vanzari termotehnica:
       cassy@camardu.ro
         Tel: 0723213054
   -Service termotehnica:
    servicett@camardu.ro
         Tel: 0256487771  Datele personale colectate în formularul de inscriere vor fi folosite pentru scopul de a vă răspunde la solicitarea pentru care ați utilizat acest formular de creare cont..

  Daca doriti stergerea contului dvs trimiteti aceasta cerere la 
  dpo@camardu.ro